blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Știri din zonă » Ajutoare de primă necesitate acordate de Crucea Roșie Română pentru familiile afectate de inundaţii din comuna Şona

Ajutoare de primă necesitate acordate de Crucea Roșie Română pentru familiile afectate de inundaţii din comuna Şona

Publicat în 10.07.2018 la ora 18:20

Ca urmare a inundaţiilor din data de 8 iulie 2018, care au afectat zeci de gospodării din comuna Şona, Crucea Roșie Română – Filiala Alba a mobilizat angajaţi şi voluntari din detaşamentul de intervenţie în situaţii de urgenţă şi a demarat o campanie de distribuire de apă potabilă, pachete alimentare, saci de dormit şi pături.

Potrivit directorului Adrian Ionel Dușa, voluntari şi angajaţi ai Crucii Roşii s-au deplasat în zonele afectate cu două autospeciale, urmând ca în această după-masă să distribuie o contitate importantă de bunuri de primă necesitate persoanelor afectate.

Acţiunea se derulează în colaborare cu Instituţia Prefectului Alba şi cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba, bucurându-se totodată de sprijinul şi deschiderea primăriei din comuna Şona.

Crucea Roşie este o organizaţie care are în centrul activităţii sale umanitatea, născută din grija de a ajuta semenii fără discriminare, de a preveni şi alina suferinţele oamenilor în orice împrejurare.

De peste 142 de ani, Crucea Roşie este alături de români, oferind sprijin în situaţii de dezastre prin implicarea voluntarilor şi asigurarea de ajutoare de primă necesitate.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 518 ori

Ajutoare de primă necesitate acordate de Crucea Roșie Română pentru familiile afectate de inundaţii din comuna Şona
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.