blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Acțiune voluntară de ecologizare organizată de Asociația Running & Cycling Club Blaj în zona „Cărbunari”

Acțiune voluntară de ecologizare organizată de Asociația Running & Cycling Club Blaj în zona „Cărbunari”

Publicat în 07.04.2019 la ora 17:37

Membrii Asociației Running & Cycling Club Blaj au umplut zeci de saci cu gunoaiele lăsate în urmă de amatorii de ieșiri la iarbă verde, în zona Cărbunari, într-o acțiune voluntară de ecologizare.

”Totul a început cu „Neața! Idee. Dacă în sfârșit veni primăvara, cu soare, ce ați zice de niște acțiuni de ecologizare?”. Și ideea a prins viață datorită unor oameni cu dor de natură. Locația: Cărbunari-Blaj. Ne așteaptă acolo o mare de gunoaie, însă nimic atât de greu încât să nu putem rezolva noi, o mână de entuziaști frumoși. Goethe spunea: „Natura e totdeauna adevărată, serioasă și severă. Ea are întotdeauna dreptate, iar greșelile și rătăcirile sunt ale omului”, au scris reprezentanții asociației pe rețeaua de socializare, unde au postat și poze.

Asociația Running & Cycling Club Blaj are ca obiective promovarea activităților fizice în aer liber, în rândul tuturor vârstelor, promovarea valorilor individuale și colective și organizarea de evenimente cultural-sportive în scop caritabil. Printre acestea se numără și Crossul speranței, în beneficiul copiilor cu sindrom down iar în martie 2019, în colaborare cu Primăria Jidvei, a organizat turneul de tenis de câmp Cupa Jidveiului.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 316 ori

Apreciază acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.