blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » 7 tineri din Blaj sunt cercetați penal pentru tulburarea ordinii publice după ce s-au luat la bătaie într-o discotecă

7 tineri din Blaj sunt cercetați penal pentru tulburarea ordinii publice după ce s-au luat la bătaie într-o discotecă

Publicat în 09.03.2015 la ora 12:15

politie-valea-lungaÎn cursul nopții de 7/8 martie 2015, polițiștii din Blaj au aplanat un scandal care s-a produs la o discotecă din oraș. Nu mai puțin de 7 tineri sunt cercetați pentru tulburarea liniștii publice și încăierare.

În fapt, în jurul orelor 04.12, Poliția Municipiului Blaj a fost sesizată cu privire la faptul că la discoteca din oraș s-a produs un scandal.

La fața locului s-a deplasat imediat patrula de siguranță publică care a constatat că 7 tineri cu vârste cuprinse între 22 și 27 de ani se manifestau violent pe fondul consumului de băuturi alcoolice, iar în timpul scandalului au spart geamul ușii de la intrarea în local.

Polițiștii au procedat la imobilizarea și conducerea la sediul poliției a persoanelor violente, iar pe numele lor a fost întocmit dosar penal în care sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii publice și încăierare.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 1412 ori

7 tineri din Blaj sunt cercetați penal pentru tulburarea ordinii publice după ce s-au luat la bătaie într-o discotecă
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.