Rămâi conectat

Știri din zonă

Comuna Cergău deleagă gestiunea serviciului de salubrizare

Publicat

în

primaria-cergauServiciul de salubrizare a comunei Cergău va fi dat spre gestiune pentru o perioadă de maximum 12 luni, printr-o procedură de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ.

Precolectarea, colectarea şi transportul deşeurilor comunale vor fi în sarcina operatorului ce va administra şi exploata obiectul concesiunii. De serviciile de salubrizare vor beneficia cele 1200 de persoane, o dată pe săptămână. Numărul de recipiente necesare pentru precolectarea deşeurilor menajere este de 542 de pubele şi 5 containere. Deschiderea, evaluarea şi negocierea ofertelor va avea loc la sediul primăriei din Cergău, fiind deja anunţată participarea firmei SC Financiar Urban SRL, cu sediul în Piteşti, firmă care şi-a manifestat interesul printr-o cerere de solicitare a delegării de gestiune a serviciului de salubrizare din comună.

D. M. S.

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Blaj Info și pe GOOGLE NEWS

Știri din zonă

Trei persoane au fost rănite în urma coliziunii dintre două autoturisme, la Crăciunelu de Jos

Publicat

în

Accident rutier pe raza comunei Crăciunelu de Jos în care au fost implicate două autoturisme. Din primele date, trei persoane ar fi suferit leziuni corporale ușoare. Cercetarea la fața locului este în desfășurare.

„Garda de intervenție Blaj intervine pentru asigurarea măsurilor specifice și acordarea primului ajutor medical la un accident rutier produs pe raza localității Crăciunelu de Jos. Este vorba despre 2 auto implicate în care se aflau 3 persoane, neincarcerate, conștiente. Forțe alocate: 1 x ASAS și 1 x EPA”, a transmis ISU Alba.

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Blaj Info și pe GOOGLE NEWS

Citește mai mult

Știri din zonă

Circulație feroviară oprită temporar, între stațiile Valea Lungă și Copșa Mică, din cauza unei viituri

Publicat

în

Traficul feroviar este oprit temporar între stațiile Valea Lungă și Copșa Mică, deoarece ambele fire de circulație au fost acoperite de aluviuni, în urma unei viituri puternice care a provocat creșterea debitului râului Târnava Mare, a anunțat CFR.

„Compania Naţională de Căi Ferate SA informează că traficul feroviar este oprit temporar la această oră între stațiile Valea Lungă și Copșa Mică, deoarece ambele fire de circulație au fost acoperite de aluviuni, în urma unei viituri puternice care a provocat creșterea debitului râului Târnava Mare”, anunță purtătorul de cuvânt al CFR, Oana Brânzan.

Personalul de specialitate al Regionalei CF Brașov este pe teren pentru evaluarea situației și intervențiile necesare îndepărtării aluviunilor – nămol și vegetație – din gabaritul căii, astfel încât traficul feroviar să fie reluat în condiții de siguranță.

Până la redeschiderea circulației între Valea Lungă și Copșa Mică, trenurile de călători R 3514, care circulă în relația Teiuș – Mediaș, R 10031, care circulă în relația Brașov – Cluj Napoca și R 10518, care circulă în relația Cluj Napoca – Sibiu, staționează temporar în Valea Lungă și Copșa Mică.

„Adresăm scuzele necesare călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF Brașov depune toate eforturile pentru finalizarea intervențiilor în zonă acoperită de aluviuni și reluarea circulației în condiții de siguranță”, încheie Oana Brânzan.

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Blaj Info și pe GOOGLE NEWS

Citește mai mult

Știri din zonă

Bărbat de 41 de ani cercetat de polițiști, după ce a fost depistat în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, pe raza localității Bucerdea Grânoasă

Publicat

în

Sâmbătă, 4 mai 2024, în jurul orei 11.00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce acționau pe raza localității Bucerdea Grânoasă, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din comuna Florești, județul Cluj.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autorizația provizorie de circulație a autoturismului era expirată de la începutul lunii martie 2024.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

FOTO: ARHIVĂ

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Blaj Info și pe GOOGLE NEWS

Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din Zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea Ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

blajinfo, stiri blaj, informatii blaj