Rămâi conectat

Politică

PNL Blaj a depus lista de candidați pentru funcția de primar și consilieri locali, la Biroul Electoral

Publicat

în

sigla-pnl-nouCandidații susținuți de PNL s-au înscris oficial în cursa electorală pentru câștigarea Primăriei și Consiliului Local Blaj, prin depunerea documentelor necesare la Biroul Electoral.

Alături de Gheorghe Valentin Rotar, care candidează pentru un nou mandat de primar, pe listă se mai află: Mureșan Livia; Balu Nicolae Dan; Nemeti Mihai; Rotaru Eugen Mircea; Pripon Horea-Iosif; Nicușan Claudiu-Stefan; Basaraba Liviu Corneliu; Frățilă Ioan Bogdan; Balau Teodora Adela; Damian Augustin Aurol; Sideras Alexandru; Moldoveanu Puiu Vasile; Iuga Marcel; Popa Maria Liliana; Cleja Ioan; Sinea Silviu Simion; Duma Ioan; Todeasa Virgil; Alexa Daniel-Teodor; Simu Alexandra-Valeria; Fratila Liliana-Eufimia; Muntean Mihai; Chiriac Raul Dumitru.

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Blaj Info și pe GOOGLE NEWS

Politică

USR și-a desemnat candidatul la Primăria Cergău, pentru alegerile locale din 9 iunie 2024

Publicat

în

USR Cergău și-a desemnat candidatul la Primăria Cergău pentru alegerile ce vor avea loc în 9 iunie 2024. În cadrul Adunării Generale a filialei USR Cergău, Viorel Rașcovici a fost ales de către colegii lui, cu o majoritate de voturi.

După absolvirea Școlii Militare de Subofițeri „Vasile Lascăr“ Câmpina, Viorel a fost repartizat la Postul de Poliție Cergău, unde și-a desfășurat activitatea, ca polițist. Cu o experiență profesională vastă, în ceea ce privește ordinea publică și cercetarea penală, cu spirit de echipă și fiind un bun organizator, acesta își propune să aplice cunoștințele acumulate pentru a aduce o schimbare reală în primăria Cergău.

Trăind în comuna Cergău, de peste 30 de ani, cunoscând oamenii și problemele lor, Viorel Rașcovici vine cu o viziune de administrare transparentă și echilibrată, care pune cetățeanul în centrul tuturor deciziilor. Mandatul de Consilier Județean și funcția de Subprefect l-au ajutat în ceea ce înseamnă buna înțelegere a aparatului administrativ și metodele de lucru din cadrul acestuia.

Viorel Rașcovici alături de USR Cergău cheamă cetățenii la vot, pe 9 iunie, pentru a putea participa la o schimbare pe bune.

Cergăul merită mai mult!
Uniți Sigur Reușim.

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Blaj Info și pe GOOGLE NEWS

Citește mai mult

Politică

USR și-a desemnat candidatul la Primăria Crăciunelu de Jos, pentru alegerile ce vor avea loc în iunie 2024

Publicat

în

USR deschide un nou capitol al angajamentului său pentru dezvoltarea locală. În cadrul Adunării Generale a Filialei locale USR Crăciunelu de Jos, membrii filialei și-au exprimat alegerea clară și unitară, de a-l desemna pentru funcția de candidat la Primăriei comunei Crăciunelu de Jos, pe președintele filialei, Claudiu-Lucian Oltean.

Cetățean veritabil al comunei, acesta s-a născut, a crescut și s-a stabilit în această comună, purtând cu mândrie înțelepciunea acestor locuri. Licențiat în domeniul ingineriei electrice, absolvind Universitatea „Lucian Blaga din Sibiu, acesta dispune de o vastă experiență în domeniul construcțiilor, dar mai ales al instalațiilor. Cunoaște fiecare uliță, cunoaște problemele sătenilor și a putut observa, pe parcursul anilor, cum au evoluat lucrurile. Claudiu a modelat peisajul construcțiilor locale nu doar cu mâinile sale, ci și cu o viziune clară pentru un viitor sustenabil și sigur.

Experiența sa dincolo de granițele țării i-a întărit convingerea că dezvoltarea comunei poate să meargă mână în mână cu tradiția, dar și cu cea mai avansată practică administrativă. Întors acasă, el a văzut necesitatea unei schimbări autentice, pentru a aduce Crăciunelu de Jos în pas cu vremurile, fără a pierde din vedere sufletul comunității.

Claudiu Oltean este de profesie inginer și antreprenor și înțelege cât de important este ca în orice instituție să existe un management sănătos. „Tocmai din acest motiv, al experienței mele în acest domeniu, vine această candidatură, văzând multe lucruri realizate doar de dragul de a fi făcute, fără a avea vreo legătură unele cu altele, ba mai mult, unele dintre ele realizate foarte prost din punct de vedere tehnic. Dețin o firmă PFA de instalații electrice, iar în acest domeniu “las că merge și așa“ nu există, pentru că doar odată poți face această greșeală. Avantajul meu la alegerile din 9 iunie este faptul că am o echipă formată din consilieri Tineri, toți cu experiențe în domenii diferite și cel mai important, toți vor să aducă un plus de valoare acestei comunități!”

USR ALBA îi susține cu tot entuziasmul pe colegii din Filiala locală Crăciunelu de Jos. Suntem convinși că cetățenii vor fi arbitrul perfect pentru a indica necesitatea unei schimbări, a unui management de calitate și a unei modernizări în adevăratul sens al cuvântului! Împreună, vom scrie o nouă pagină de istorie în care fiecare voce contează și fiecare zi va aduce comunei un plus de valoare.

Mult succes, Claudiu-Lucian Oltean!
Mult succes, USR Crăciunelu de Jos!

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Blaj Info și pe GOOGLE NEWS

Citește mai mult

Politică

Gheorghe Valentin Rotar și-a anunțat candidatura, din partea PNL, pentru un nou mandat de primar al Muncipiului Blaj

Publicat

în

Gheorghe Valentin Rotar și-a anunțat astăzi candidatura, din partea PNL, pentru un nou mandat de primar al Blajului, la alegerile locale din iunie 2024.

„Dragi blăjeni, vă anunț că am hotărât, în această săptămână, împreună cu colegii mei din Partidul Național Liberal, să candidez pentru un nou mandat de Primar al Blajului!

Așa cum am promis încă din 2008, atât timp cât voi fi ales Primar al Municipiului Blaj, nu voi accepta nici o altă funcție politică sau administrativă, ci mă voi dedica cu toată puterea pentru a construi Blajul ca un oraș al viitorului pentru copiii noștri!

Am luat această decizie din două motive: primul este că mandatul 2020-2024 a fost cel mai rodnic și, prin realizările din această perioadă, Blajul s-a apropiat cel mai mult de orașul european pe care ni-l dorim cu toții (Sala Polivalentă, Parcul Veza, Ambulatoriu Spital, Podul Minciunilor, Creșa, modernizarea străzilor din cartierele de blocuri și din zona Lacului Chereteu, reabilitarea curții Colegiului Național „Inochentie Micu Clain”, baze sportive, dotări pentru spital și unitățile de învățământ, etc).

Al doilea motiv este că în perioada 2024-2030 România și Blajul au la dispoziție cele mai importante alocări de fonduri europene pentru dezvoltare și pentru a reuși Blajul are nevoie de o administrație experimentată și performantă!

Experiența mea de cinci mandate – unul de viceprimar și patru de primar, faptul că de 20 de ani lucrăm cu succes în echipa Rotar – Consilierii locali PNL – Blăjeni, o echipă care s-a dovedit a fi câștigătoare de fiecare dată pentru comunitate, sunt argumente care îmi dă încrederea că vom avea succes în demersul nostru de a edifica Blajul modern!

În poza alăturată sunt împreună cu colegii mei, viitoarea garnitură de consilieri locali ai Partidului Național Liberal, oameni aleși cu grijă, bine pregătiți profesional, cu abilități dovedite în administrație și cu o atitudine morală demnă de Blaj!

Avem printre noi medici, profesori, economiști, ingineri, juriști, oameni de afaceri, agricultori, oameni pe care mă bazez și sunt convins că echipa Rotar – Consilierii locali PNL – Blăjeni este singura cu o viziune progresistă, capabilă să asigure dezvoltarea Blajului!

Să continuăm în aceiași echipă, demnă și hotărâtă, care știe să aleagă grâul de neghină și care muncește și crede în ideea că Blajul frumos și european este casa noastră comună!”, a transmis Gheorghe Valentin Rotar.

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Blaj Info și pe GOOGLE NEWS

Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din Zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea Ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

blajinfo, stiri blaj, informatii blaj