Rămâi conectat

Știri din zonă

Fostul primar din Sâncel și soția acestuia şi-au pierdut viaţa după ce au fost loviți de o autoutilitară

Publicat

în

accident-sancel-aug-2016Un accident rutier extrem de grav s-a produs în cursul acestei după-amiezi în localitatea Sâncel.

Din primele informații de la fața locului se pare că două persoane, soţ şi soţie, şi-au pierdut viaţa după ce ar fi fost lovite de o autoutilitară în timp ce se plimbau pe marginea drumului.

La faţa locului a fost chemat să intervină şi un echipaj SMURD de la Blaj însă, din pacate, acesta a putut doar să constate decesele celor două persoane. Se efectuează măsurători și cercetări, avându-se în vedere inclusiv existența unei defecțiuni tehnice a autovehiculului.

UPDATE: Fost primar al comunei Sîncel, timp de două mandate, şi iniţiator şi coordonator al grupului folcloric „Sîncelenii”, G.L. se plimba alături de soţia sa. Cei doi se aflau pe trotuar, în faţa primei case situate la intrarea în sat, la circa o sută de metri distanţă de locuinţa lor, când, din sens opus, pe DJ 107B, a venit o autoutilitară, care, din cauze care urmează să fie stabilite de anchetatori, a ieşit de pe şosea şi a ajuns în rigolă. De aici, maşina şi-a continuat parcursul pe trotuar, acroşând-o pe femeie şi strivindu-l pe bărbat.

Şoferul autoutilitarei, aparţinând unei firme din judeţul Alba, a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice. Acesta a susţinut că i-ar fi explodat un pneu. În autoutilitară se mai afla un pasager.  Poliţia a demarat o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

Comunicat IPJ Alba: Sâmbătă 6 august 2016, în jurul orelor 17.47, pe strada Mihai Eminescu, din localitatea Sâncel, M.G.A., de 22 de ani, din Stremţ, judeţul Alba, în timp ce conducea o autoutilitară în direcţia Târnăveni – Blaj, a pierdut controlul asupra acesteia, a părăsit partea carosabilă, a pătruns pe trotuar şi a accidentat mortal un bărbat de 78 de ani, din Sâncel şi pe soţia acestuia, în vârstă de 71 de ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, faţă de şoferul autoutilitarei a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest accident, urmând să fie efectuată şi o expertiză tehnică a autovehiculului implicat.

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Blaj Info și pe GOOGLE NEWS

Știri din zonă

Minor de 17 ani din Jidevei cercetat de polițiști, după ce a fost depistat în timp ce conducea un autovehicul fără a avea permis

Publicat

în

La data de 14 aprilie 2024, în jurul orei 21.00, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au depistat un minor, în vârstă de 17 ani, din comuna Jidvei, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Tătârlaua, fără a deține permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul la volanul căruia se afla.

 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

FOTO: ARHIVĂ

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Blaj Info și pe GOOGLE NEWS

Citește mai mult

Știri din zonă

Bărbat de 34 de ani din Jidvei cercetat de polițiști, după ce a fost depistat conducând băut pe raza comunei

Publicat

în

Duminică, 14 aprilie 2024, în jurul orei 15.00, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au depistat un bărbat de 45 de ani, din comuna Jidvei, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Căpâlna de Jos, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

FOTO: ARHIVĂ

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Blaj Info și pe GOOGLE NEWS

Citește mai mult

Știri din zonă

Bărbat rănit, după ce s-a răsturnat cu tractorul în afara carosabilului, la Jidvei

Publicat

în

Un accident rutier a avut loc vineri, 12 aprilie 2024, pe raza localității Jidvei. Un bărbat a fost rănit după ce un tractor s-a răsturnat în afara carosabilului.

Potrivit IPJ Alba, tractorul s-a răsturnat, în afara carosabilului, pe raza localității Jidvei, iar din primele date, conducătorul acestuia ar fi fost rănit.

Cercetarea la fața locului este în desfășurare.

FOTO: ARHIVĂ

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Blaj Info și pe GOOGLE NEWS

Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din Zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea Ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

blajinfo, stiri blaj, informatii blaj